Verksamhet under läsåret 2013-2013

Här kommer ett utdrag av Föräldraföreningens verksamhet under läsåret 2012-2013:

Möte med skolledningen.
I september hade vi möte med rektor Deirdre Olsson Cronin och biträdande rektor Åsa Henricson där vi bland annat diskuterade; behörighet hos skolans lärare; förberedelse av eleverna för övergång Brotorpsskolan-Bagarmossens skola, synpunkter kring skolmaten, spolning av skridskoisen; och sponsring av studiebesök, kultur- och idrottsaktiviteter, utrustning och lekmateriel. Vi diskuterade även hur skola och föräldraförening kan agera kring stadens planer på att eventuellt bygga 17 radhus invid skolan, delvis på bollplanen.

Skridskois samt sponsring.
Under vintern har vi organiserat spolning av skridskoisen, vi bekostade reflexer till alla skolans elever under årets reflexjakt och vi bjöd alla elever på saft och pepparkakor under julpysslet.

Vi har även sponsrat fina priser till skolans tipspromenad under Brotorpsdagen och sagt ja till att bekosta inköp av nya isskrapor och nya ”hockeymål” till skolgården.

En klass som ville testa bågskytte hjälpte vi också på traven.